Trivsel og glede på badestranda

Det har ikke vært den helt store badesesongen med det dårlige sommerværet som har vært. Men nå, helt på tampen av skoleferien ble det både soling og bading på mange.Frilsjøen var stedet for sommerens siste aktivitet i "Skolefri i Meldal", der over 20 unger både grillet, spilte ball, turnet og ikke minst badet. Da jeg var innom så det ut til å være stor trivsel.

Denne kommunale badestranda ønsker kommunestyret i Meldal å oppgradere og forskjønne, slik at den blir mer attraktiv som samlings- og aktivitetsområde, spesielt blant de unge. Derfor er det bevilget penger til å komme i gang med et arbeid her. Så skjønner alle at det nok må vesentlig mere penger til for å gjøre de store arbeidene, men det er iallefall en start.

Kommunestyret ønsker også å involvere Ungdomsrådet i det videre arbeidet med å oppgradere badestranda.

Det er viktig å involvere de unge - for ønsker ikke de en slik plass så skal en kanskje heller ikke bruke så mye ressurser på det. Men så langt har jeg klare signaler på at de unge ønsker en oppgradering av badestranda.

Så får vi se hva det videre arbeidet fører til. Politikerne i Meldal har stilt 40.000 kr til disposisjon for å komme i gang. Det er en start. Været rår vi dessverre ikke over, men en må jo tro det blir bedre badevær i somrene som kommer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt næringsår!

Befolkningsvekst

På tide å finne go'foten til hverandre?