Valgflesk?

Jeg har tenkt om det er noe billig valgflesk jeg kan slenge ut nå på tampen. Jeg har vært innom flere ideer, f.eks at jeg skal trimme bort 20 kg. på Meldal Treningssenter i løpet av første året som ordfører eller at jeg skal bestille "bli ny for en dag" hos Gunn Mari, Camilla og Stine før første kommunestyremøte.

Men jeg tror jeg skal nøye meg med å holde fokus på den politikken vi skal føre i neste 4-årsperiode. Kjedelig, men riktig fokus. Da handler det om å skape flere arbeidsplasser i Meldal, styrke eldreomsorgen slik at alle føler det er trygt å bli gammel her, og å drive stedsutvikling slik at alle tettstedene våre kan få økt aktivitet og trivsel.

På Facebook var det nylig en innbygger som bare hadde et krav til politikerne. At det skal være trivelig å bo i Meldal, uansett om det er på Å, i Meldal sentrum, på Storås eller på Løkken. Med bygdestrid og ufine kommentarer bare fordi man bor på den eller den plassen er det i dag mange som opplever det utrivelig.

Vi kan kanskje ikke vedta at det skal bli triveligere, men vi kan jobbe for å skape trivsel. Alle innbyggere har et ansvar og politikerne må gå foran. Uansett hvem som vinner valget håper jeg vi kan gjøre det triveligere å være meldaling.

Godt valg - bruk stemmeretten på mandag!

Kommentarer

  1. Dette blir bra, Are! Håper vi blir kolleger til høsten!

    SvarSlett
  2. Vi jobber for å skape trivsel i Laksøybygda også! Den fineste bygda i Meldal - som stadig blir glemt dessverre. Fint om du husker oss en gang ;-)!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt næringsår!

Befolkningsvekst

På tide å finne go'foten til hverandre?