Hva vil jeg bidra med?

Nå spisser det seg til i valgkampen. Gode og saklige diskusjoner om politiske saker har kommet litt i bakgrunnen nå på tampen. Det begynner å gå rykter om diverse aksjoner og på nett blir diskusjonene mer utrivelig.

Vi markedsfører fortsatt vår politikk. Vi har satt fokus på viktige saker som eldreomsorg, næringsutvikling og stedsutvikling. Våre kandidater representerer hele kommunen, fordi vi vil ha utvikling og vekst i HELE Meldal.

Krf og Venstre er de mest aktive med innlegg nå om dagen. Deres hovedbudskap ser ut til å være nyskolen og at Ivar Syrstad har lang erfaring. Vi snakker om politiske saker. Om å få bort ufrivillig deltid, om å få flere arbeidsplasser, om å stimulere til boligbygging og tilflytting, om å ha nok barnehageplasser. Om at trygghetsalarmer skal være gratis. Om at samfunnshusene bør få støtte fra kommunen, og mye mer.

I forrige innlegg i denne bloggen snakket jeg om at enkelte synes det har blitt utrivelig i Meldal. Ufine kommentarer som handler om hvor i Meldal en bor. Det er så veldig veldig synd at det skal være sånn. Vi har i valgkampen fokusert på å ta hele bygda i bruk. Derfor har vi også dyktige kandidater fra alle deler av kommunen på vår liste.

Ivar sine støttespillere i SP, Venstre og Krf sier de er enige i dette. De har hjerte for hele bygda. Men deler av bygda er veldig dårlig representert på listene deres. Kan vi tro at de er levende opptatt av å skape trivsel i hele kommunen? Kanskje...

Trivsel må skapes. Alle innbyggere har et ansvar for å behandle hverandre med respekt. Men politikerne bør gå foran og vise at de mener det de sier. Det føler jeg vi gjør i Arbeiderpartiet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt næringsår!

Befolkningsvekst

På tide å finne go'foten til hverandre?