Snart klart for 1.mai

I år har jeg fått æren av å holde hovedtalen på årets 1.mai-markering på Løkken. Det blir spennende. Meldal AP har i år valgt å ikke bruke kjente rikspolitikere som trekkplaster, - for det nærmer seg kommunevalg og da er det de lokale sakene som bør stå i fokus.

På Løkken er interessen for og oppslutningen om 1. mai stor. Her har vi klart å holde tradisjonen ved like, og det er fortsatt en dag som betyr mye for veldig mange. Det kommer derfor til å være mye folk både i toget og ikke minst i Idrettsbygget etterpå.

Talen min kommer i hovedsak til å dreie seg om hvilken politikk Meldal AP kommer til å føre de neste 4 år dersom vi etter høstens valg kommer i posisjon igjen her i kommunen. For alle meldalinger som er nysgjerrige og som lurer på om det kan være aktuelt å stemme på Arbeiderpartiet til høsten, kan det derfor være nyttig og komme og høre på talen.

Men selv om det blir en dag med mye politisk budskap, med stor vekt på lokalpolitikken, så er det også en festdag der vi har det hyggelig og sosialt sammen. Jeg gleder meg.

Lokalavisa har valgt en merkelig vinkling på sin forhåndsomtale av 1.mai på Løkken. Først var de opptatt av om privatskoleforkjemperne kom til å markere seg i toget. I dag har de gjort en stor sak ut av at listetoppen til Høyre skal delta på arrangementet gjennom et av kulturinnslagene. Jeg vil anbefale avisas journalist å overvære arrangementet nå på søndag for å få med seg hvordan 1.mai på Løkken er, og vil da se at avisas vinkling er av forholdsvis marginal interesse for de som deltar på denne dagen.

Når det er sagt så vil jeg presisere at alle er hjertelig velkommen til å delta, uavhengig av hvilket parti man stemmer på. Her får man foruten den politiske markeringen mye fin underholdning og musikk, samt sosialt samvær med mange trivelige folk.

Velkommen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Godt nytt næringsår!

Befolkningsvekst

På tide å finne go'foten til hverandre?